Última sessió: avaluació final de l'assignatura

L'última sessió de l'assignatura ha girat al voltant de la nostra experiència durant aquesta. Ha estat una sessió d'acomiadament i valoració conjunta amb tot el seminari (en el meu cas el seminari C), en la qual hem pogut veure un vídeo elaborat pel mestre, el Sergi, sobre el nostre recorregut al llarg de l'assignatura.

Font

Veient el vídeo hem vist la nostra evolució al llarg del curs, com també un notable canvi en les sessions, ja que hem passat de portar mascareta i anar abrigats fins a dalt, a no portar-ne i passar una calor d'espant. Ha estat molt divertit compartir aquests moments amb la classe, ja que hem fet més pinya i ens hem conegut una mica millor en una faceta i un ambient que desconeixíem els uns dels altres.

Font

Acabat de veure el vídeo, ens hem agrupat en grups i hem omplert una rúbrica conjunta avaluant l'assignatura i tot allò que l'engloba, com també la docència impartida per part del mestre. En el següent enllaç, es pot veure la fitxa del meu grup:

https://drive.google.com/file/d/19-HlpAPI0U0lrMxHhrS-2cEsq0ukwfB0/view?usp=sharing

A banda d'aquesta avaluació grupal, he elaborat una d'individual; és aquesta:

https://drive.google.com/file/d/1pZyTqj_87mLJfa29_-tYVNvRoAdu-RYr/view?usp=sharing

En definitiva, ha estat una sessió d'exploració del nostre progrés i d'anàlisi de la nostra trajectòria, en la qual hem pogut ser partícips d'una avaluació conjunta i hem pogut escoltar les opinions dels nostres companys i companyes, aportant noves idees i arguments si s'esqueia. 

Font


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Reptes Físics Cooperatius

Cursa d'orientació UAB

Escape Room "El minotaure de la UAB"